En dan nog dit...

Beschermjehanden.nl spendeert geen geld aan dure reclame en investeert liever in service en betaalbare kwaliteit! Hierdoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk! 

Beschermjehanden.nl heeft er voor gekozen alleen poedervrije wegwerp (disposabel) handschoenen aan te bieden om de volgende redenen: poeder kan de bescherming die de handschoen juist moet bieden aantasten omdat het fungeert als transportmiddel voor het overbrengen van micro-organismen.

Bovendien kan poeder in de handschoen eczeem veroorzaken door het schurende effect, waardoor kloven en wondjes kunnen ontstaan.

Het voordeel van poeder is het makkelijk aan- en uittrekken van de handschoen, maar dit weegt niet op tegen de mogelijke nadelen! 

Draag je wegwerp (disposable) handschoenen nooit te lang achter elkaar en trek na 20-30 minuten nieuwe exemplaren aan. Bij langdurig dragen gaan de handen zweten, en door vocht in de handschoen kan juist irritatie ontstaan. Ze heten niet voor niets wegwerp handschoenen!

Het dragen van handschoenen kan en mag het handenwassen nooit helemaal vervangen. Wel kan door het consequent dragen van handschoenen de frequentie van handenwassen worden verminderd. Dit heeft als gevolg dat de natuurlijke beschermlaag van je huid in tact blijft en zo je handen kan blijven beschermen!

Voor alle werkhandschoenen geldt: was ze met grote regelmaat en trek tijdig nieuwe exemplaren aan! Werkhandschoenen worden niet alleen aan de buitenkant vies en moeten bovendien vervangen worden voordat er zichtbare beschadigingen te zien zijn.

Je handen zijn je kostbaarste gereedschap, reden om er zuinig op te zijn!

© 2010 - 2020 beschermjehanden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel