Info voor verwijzers

aesculaap.jpgAls verwijzer ziet u de ernstige gevallen van handeczeem op het spreekuur.

Voorkomen is beter dan genezen. Er is een grote groep werknemers met lichte tot matige klachten die hiermee misschien niet direct aankloppen op uw spreekuur. Wel zaak om alert te zijn om zo tijdig irritatie en/of lichte eczeemklachten bij deze groep te onderkennen. Zij kunnen wellicht met behulp van het juiste type handschoen en wat extra huidbescherming in de vorm van bijvoorbeeld Marly Skin, hun werkzaamheden blijven verrichten.

Kijk ook eens onder "branches" en zie uit welke handschoenen een keuze gemaakt kan worden. 

Geef gerust het webadres www.beschermjehanden.nl en het uitgezochte type handschoen op papier mee aan de werknemer, zodat deze thuis of op het werk online de uitgekozen handschoenen kan (laten) bestellen.

Het is zinvol werkgevers te wijzen op www.beschermjehanden.nl, zodat problemen voorkomen kunnen worden door het tijdig gaan dragen van het juiste type handschoenen.

Geen ingewikkelde en tijdrovende zoektochten meer naar de geschikte handschoen voor het juiste beroep maar professionele handschoenen onder handbereik voor iedereen!

Stelregel om mee te geven aan uw patiënten: draag handschoenen bij werkzaamheden waarbij je handen nat, vies of beschadigd kunnen worden!


Beschermjehanden.nl spendeert geen geld aan dure reclame en investeert liever in service en betaalbare kwaliteit! Hierdoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk!

© 2010 - 2020 beschermjehanden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel